Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

Αγράμματοι, άμυαλοι, ξενόδουλοι.


Όταν τα εθνικά θέματα διαχειρίζονται από τα κόπρανα της πολιτικής.
Αποτέλεσμα εικόνας για αρκας 
    Η «συμφωνία» με τα Σκόπια -σικέ πέρα για πέρα, αλλά επιβεβλημένη από τους ξένους κηδεμόνες μας, προφανώς κακόγουστη και σκηνοθετημένη άτσαλα, είναι πλέον ένα ισχυρό και αμετάκλητο γεγονός. Και -εάν και εφ’ όσον υπερψηφιστεί από τη Βουλή- δεσμεύει ολοκληρωτικά και ακατάλυτα τη χώρα. Την κύρωση αυτής της συμφωνίας, στη μεν γείτονα θα την κάνει -διά δημοψηφίσματος- ο σκοπιανός λαός, όμως γιά την αντίστοιχη ελληνική διαδικασία, αρκεί... ο Τσίπρας, ο οποίος αρνείται με αστείες δικαιολογίες να φέρει το θέμα προς έγκριση -ή μη- στον δικό του λαό. Ναι, είναι ο ίδιος ηγέτης ο οποίος το καλοκαίρι του ’15, και γιά ψύλλου πήδημα, προκήρυξε -στο άψε, σβήσε- δημοψήφισμα με ακατανόητο ερώτημα-διακύβευμα. Το αποτέλεσμα του οποίου, μάλιστα, διαστρέβλωσε κιόλας!

   Ο εξουσιομανής και «καρεκλολάγνος επιπόλαιος και κουτοπόνηρος νεανίας, εκτιμώντας την βέβαιη και ομόθυμη άρνηση της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, προκειμένου να εξασφαλίσει την εύνοια των ξένων πατρώνων του, συμφώνησε στο εν ψυχρώ ξεπούλημα της Ελληνικής Μακεδονίας και αρνείται ζητήσει τη γνώμη μας.

   Από όλες τις κωλοτούμπες που εξετέλεσε με εκπληκτική μαεστρία και επιδεξιότητα ο... Αλέκσις, αυτή την τελευταία την κάνει με ιδιαίτερη αποφασιστικότητα και ικανοποίηση, αφού αποτελεί πράξη απολύτως συμβατή με την κομμουνιστική ιδεολογία του εσμού του οποίου ηγείται. Ανέκαθεν η Μακεδονία ήταν δοσμένη στον σλαβικό μεγαλοϊδεατισμό και την έξοδό του στο Αιγαίο και την Μεσόγειο, μέσω είτε βουλγαρικής κατάκτησης, είτε με την δημιουργία νεοπαγούς ανεξάρτητου κράτους, π.χ. Σκόπια. (Ιδέ «σύμφωνο Πετριτσίου, 25/6/1943). Ήδη, αυτή η κατάπτυστη συμφωνία αποτελεί τον πρόδρομο γιά μια τέτοια εξέλιξη, διά της... πλαγίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου