Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018

Δημ. Καμμένος vs Αν. Καββαδία.

Σαν έχεις τέτοιους φίλους...

Αποτέλεσμα εικόνας για Aννετα καβαδια

   Ο φερόμενος ως... "σοφός" ελληνικός λαός επέλεξε το 2015, γιά κυβερνήτη του, το απίθανο συνονθύλευμα  των κομμουνιστικών κατάλοιπων, εμπλουτισμένων με τις χαρακτηριστικές ακροδεξιές και υπερεθνιστικές πινελιές των δήθεν Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
   Όλος αυτός ο ετερόκλητος εσμός είχε -και έχει- ως ισχυρότατο συνεκτικό στοιχείο την καρέκλα της εξουσίας. Κάτι που μεταφράζεται και σε... "κονόμα" γιά κάποιους ανεπρόκοπους αριστερούς λιγούρηδες, π.χ. Τζαναμπετόπουλος, Καρανίκας και πλήθος άλλων απίθανων κολαούζων, που προ ολίγων χρόνων βρωμούσαν τα χνώτα τους από την πείνα, ενώ τώρα ξεσκίζονται στον αστακό και το χαβιάρι. Άλλοι βρήκαν ευκαιρία να ικανοποιήσουν το παιδικό αρρωστημένο απωθημένο και το μεγαλοϊδεατικό ψώνιο τους, μασκαρευόμενοι -κάθε λίγο και λιγάκι- από λοκατζήδες αλεξιπτωτιστές μέχρι βατραχάνθρωποι υποβρυχίων κατασκευών, προκειμένου να ικανοποιήσουν το χούι τους και ικανοποιούμενοι αφάνταστα με το να τους... "βαρά προσοχές" η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. (Προφανώς σιχτιρίζοντας ενδομύχως).
   Ετσι καταγράφονται απίθανοι διάλογοι μεταξύ των νυν άσπονδων ετερόκλητων φίλων και συνεταίρων και, λίαν προσεχώς, αλληλομισούμενων εχθρών. Ήδη οι πρώτες σπίθες άρχισαν τα τσαφ τους και οι πρώτοι σκυλοκαυγάδες -δειλά, δειλά- κάνουν την εμφάνισή τους προοιωνίζοντας μεγάλες πλάκες.
  Αντιγράφω την επίθεση του Δημ. Καμμένου κατά της πολυβολεμένης κοντοβιόλας "συνεταίρας¨" του, μέσω γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού:

   Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 είπε: «Έχουμε αυτή την όξυνση, πήγαν να μας βουλιάξουν το καράβι, έχουμε μιά ιδιότυπη ομηρία και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πάνε στον εχθρό του Ερντογάν και φωτογραφίζονται χαμογελαστοί. Ήταν πολύ άστοχη κίνηση». 
   Και συνεχίζει, απτόητος:
 «Εγώ δηλαδή τώρα να πω ότι είναι ατροφικός ο εγκέφαλος της κυρίας Καββαδία, ή ο "εγκέφαλος" του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ που στέλνει βουλευτές στο κουρδικό κόμμα;».

   Προφανώς, το εκλεκτό πρωτοπαλλήκαρο του εξαδέλφου Μπούλη αγνοεί μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια η οποία τακτοποιεί, κατευνάζει και αποκαθιστά τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Εφ' ω και η στήλη -πάντα εγκύρως ενημερωμένη- επεμβαίνει εγκαίρως και διευκρινιστικά.
   Ως γνωστόν, η κόμμωση της εν λόγω κυρίας - πρωτοποριακή και προοδευτική- είναι το αίτιο της διένεξης. Αυτή, όταν -μετά το λούσιμο- θέλει να "φρεσκάρει" το μαλλί της, παίρνει μία φουρκέτα, ανοίγει τα άκρα της, την κρατά σφιχτά και την χώνει γιά 10 δευτερόλεπτα στην πρίζα. Έτσι οι τρίχες τσιτώνονται και το κεφάλι της παίρνει αυτό το ωραίο ξεπουπουλιασμένο σχήμα της εικόνας. Δυστυχώς όμως -και προφανώς εν αγνοία της- με κάθε χτένισμα υφίσταται και κάποιο ισχυρό ηλεκτροσόκ! Πρώτο αποτέλεσμα ανήκεστου βλάβης η ένταξή της στην αριστερά και -συν το χρόνω- η προϊούσα ατροφία του "φαιού υλικού" που βρίσκεται κάτω από τις ρίζες της τριχοφυίας της.
   Πιθανόν, η σημαντική αυτή λεπτομέρεια της τεχνικής χτενίσματος της κυρία Κατσιββέλαςδεν είναι εις γνώσιν του Δ. Καμμένου, αλλιώς θα έδειχνε κατανόηση και συγκατάβαση και δεν θα εξέφραζε την άποψη που εξέφρασε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου