Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

Υπόθεση 8 Τούρκων φυγάδων αξιωματικών.Το χρονικό ενός προαποφασισμένου -και κακοσχεδιασμένου- εγκλήματος.
Αποτέλεσμα εικόνας για μουζαλας, υπουργος
Αψευδής εικόνα ενός... "χρήσιμου ηλιθίου"
    Η ιστορία είναι γνωστή και το τέλος της σίγουρο. Ο σύγχρονος πολυχρονεμένος «Πατισάχ» της γείτονος χώρας πραγματοποίησε ολόκληρο ταξίδι -και προγραμματίζει κι άλλο- προκειμένου να ικανοποιήσει το γινάτι του. Σιγά που μέσα στις μυριάδες χιλιάδες συμπατριώτες του που... «μπαγλάρωσε», προκειμένου να εδραιώσει την μονοκρατορία του, θα νοιαζόταν γιά... οκτώ ακόμη ταλαίπωρους και μικρού διαμετρήματος αξιωματικούς. 
   Το πείσμα Ερντογάν έχει δύο στόχους. Πρώτον να αποδείξει στον λαό του παντοδυναμία και απόλυτη κυριαρχία πάνω του και, δεύτερον, να καταδείξει την ισχύ του διεθνώς, με το να ταπεινώσει τον άσπονδο γείτονα και προαιώνιο εχθρό του. Την Ελλάδα!
   -Κοιτάξτε με μάγκες, εγώ είμαι το αφεντικό, εγώ κάνω κουμάντο σε όλη την περιοχή, εγώ αποφασίζω ποιός θα ζει και ποιός θα πεθάνει! Τον νου σας, λοιπόν! Και μην ακούσω κιχ! Γκέγκε;

   Το ανίκανο, κουτοπόνηρο κοπριτολόι που -κακή τη τύχη και ελέω αφροσύνης και επιπολαιότητος του, δήθεν, ευφυέστερου λαού του κόσμου, μας «κατσικώθηκε» στο σβέρκο σαν βδέλλα και Κύριος οίδε αν, πότε και πώς θα απαλλαγούμε από δαύτη- στην προσπάθεια να διατηρήσει καρέκλα, εξουσία, (κατά Πολάκη και κ. «Καθηγήτρια» εννοουμένη), και «κονόμα», δεν ορρωδεί προ ουδενός. Διά του μονίμως αυταπατημένου ηγέτη του, γλείφει εκεί που έφτυνε, προσκυνά εκεί που ξόρκιζε, συμμαχεί με ό,τι πολεμούσε, υπακούει στο κάθε κέλευσμα ισχυρού και «ξεσκίζεται» στην κωλοτούμπα, κατά τις επιθυμίες και προσταγές όλων όσοι μπορούν να αποσταθεροποιήσουν το καθεστώς του. Μόνος -και αποκλειστικός σάκκος του μποξ, όπου μπορεί άφοβα να ξεσπά, ο αφελής και ανυπεράσπιστος λαός. Με τον παραπλανητικό και διαστρεβλωτικό του μηχανισμό «δίνει ρέστα», στην προσπάθεια να πείσει γιά τον φιλολαϊκό προσανατολισμό του απεχθούς κομμουνιστικού κυβερνητικού εσμού! (Σημ. Όποιος -παραμένων ρομαντικά αφελής- εξακολουθεί να διατείνεται: «Αυτός δεν είναι... κομμουνισμός!», καλά θα κάνει να ρίξει μιά ματιά στην Παγκόσμιο Ιστορία, όπου θα διαπιστώσει ότι:  «Αυτός ακριβώς είναι ο κομμουνισμός. Ίδια τερτίπια σκομιμότητος, ίδιος στόχος, ίδιες μεθοδεύσεις». Με μόνη διαφορά παραμέτρων τις συνθήκες τόπου, χρόνου, λαού. Αποτέλεσμα: Παντού αποτυχία, φτώχεια, εξαθλίωση. Και καταπίεση προκειμένου να «φτιασιδωθεί» η αποτυχία. Γι’ αυτό, άλλωστε, απέτυχε παταγωδώς παντού!

  Ερχόμενοι στα δικά μας, ενδεικτικά των πιό πάνω ισχυρισμών -διαλεγμένα πρόχειρα- ο εξωφρενικός και άκρως γελοίος ισχυρισμός του «νεοΡίτσου» συντρόφου Κοτζιά, ο οποίος ερμηνεύοντας τον απίθανο καραγκιόζη Μπούλη, είπε με αξιώσεις να γίνει πιστευτός: «Ο κ. Καμμένος εννοούσε πως δεν θα δεχόταν το όνομα «Μακεδονία»... στα ελληνικά»!!! Δηλαδή το... «Ματσεντόνια», δεν τον χαλάει! Μιά γελοιότητα που φρονώ πως μέχρι κι η Αυλωνίτου θα δυσκολευτεί να χάψει. Το δε τσακάλι, ο Ζαχαριάδης, οπωσδήποτε πιό δύσκολα. Όμως αυτός δεν ψηφίζει. (Δεν μας διευκρινίζει επακριβώς αν τα γράμματα θα πρέπει να είναι κεφαλαία ή μικρά!).
   Όμως πιό απτό, πιό άμεσο και πιό τραγικό είναι το δράμα των οκτώ φυγάδων Τούρκων αξιωματικών. Δεν υπάρχει αμφιβολία γιά τον επίλογο του δράματός τους. Από την αρχή που «έσκασε» το πρόβλημα, θυμάμαι την ξανθή χαζοβιόλα Τσιρίδω, η οποία -εν τη αφελεία της- δήλωσε σε κάποιον καναλικό αυτοεξευτελισμό της: «Σιγά μην διαταράξουμε τις σχέσεις μας με την Τουρκία γιά οκτώ Τούρκους φυγάδες. Θα τους στείλουμε πίσω»!
   Όποιος εξακολουθεί να βλέπει ανθρωπιά στο σκληρό και παγωμένο πρόσωπο της αριστεράς, όπου διακηρυγμένα ο κάθε πολίτης είναι ένας προλετάριος -πιόνι βουβό, άβουλο, χωρίς αξία και απολύτως αναλώσιμο- καλό θα είναι να το ξανασκεφτεί. Όλα τα ωραία, ανθρωπιστικά και φιλολαϊκά είναι φούμαρα, φρου-φρού και μεταξωτές κορδέλες. Προπέτασμα μέχρι ν’ αρπάξουν την διακυβέρνηση -πρώτα- και, μετά, να στήσουν την εξουσία τους.

   Δεν υπάρχει, επίσης, αμφιβολία πως μεθοδεύεται η παράδοση των οκτώ στον Ερντογάν. Επίμονα, αυθαίρετα, κακοστημένα και... υπεσχημένα, αφού νομότυπα η κυβέρνηση είναι παγιδευμένη στην... «μη ακόμη κατοχή της απόλυτης εξουσίας» και υποχρεούται στη χρήση... «μυγοσκοτώστρας» γιά την αντιμετώπιση της «μύγας» της δικαιοσύνης. Έτσι επιστρατεύεται ο... «χρήσιμος ηλίθιος», (μεταφορικά και πραγματικά), παντάπασι άχρηστος και ανίκανος σύντροφος Μπουντάλας, ο οποίος ως... «γιατρός του κόσμου», υπογράφει το πιστοποιητικό θανάτου των δύστυχων οκτώ, οι οποίοι αρνήθηκαν να αποδεχθούν την απολυταρχία Ερντογάν και ανεζήτησαν ανάσες ελεύθερου αέρα στη χώρα μας, χωρίς να ξέρουν που μπλέκουν.

  Όμως, και αυτό δεν θα πρέπει ποτέ και επ’ ουδενί να λησμονηθεί από κανένα σκεπτόμενο άτομο με ελεύθερο πνεύμα, αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό, ηθικοί αυτουργοί του επικείμενου -βέβαιου και μαρτυρικού- θανάτου των «οκτώ», είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας που γνώρισε ο τόπος, ο αξιοθρήνητος τσανακογλείφτης και κολωτουμπίστας, ψευτοανθρωπιστής πρωθυπουργός μας, με θλιβερούς συμπαραστάτες το κυβερνητικό κομμουνιστολόι του και τον κουραδόμαγκα Μπούλη, ως ψευτοεθνικιστικό κολαούζο του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου